18 април 2010

Kartice za recepte


Čvrstog sam verovanja da u svakoj od nas čuči vrsna kuvarica, samo ako to hoćemo. Zato, ovoga puta, ovaj blog post posvećujem svim virtueznim kuvaricama i poklanjam kolekciju kartica za recepte, besplatne za štampanje!

Na blogu Delicious-ambiguity-nennyk.blogspot.com u vlasništvu izvesne Džen, možete pronaći kolekciju od 13, njenih ominjenih, kartica za recepte. Dovoljnoje da kliknete na sliku i snimite na vaš računar, za kasnije štampanje. Ima prilično lepih templejta.

Sajt Hooverwebdesign takođe ima priličnu kolekciju ovih kartica, u PDF formatu - na čitavih pet strana! Uživaćete u razgledanju i odabiru.

Sajt Freeprintablerecipecards sadrži popriličan broj ovih interesantnih kartica, razvrstanih u nekoliko kategorija, sve u zavisnosti po kom principu želite da arhivirate i sačuvate vaše recepte. Podjednako su zastupljeni besplatni , kao i oni koji se plaćaju, templejti.

Lično mislim da je dobra ideja imati sve, dugo vremena prikupljane recepte, ispisane/otkucane na ovakvim karticama, odštampane i uredno složene ili zalepljene na jednom mestu. Svakako je lakše za čuvanje, a vrlo lako možete od toga napraviti i lep poklon za neku dragu nam damu iz porodice ili okruženja.


Нема коментара :

 
Images by Freepik