01 април 2010

Sav nakit na jednom mestu


Ne znam kako vi, ali meni se nakit najčešće nalazi svuda po kući ili, ako je na jednom mestu, u stravičnom je haosu! Pogubljene ili rasparene minđuše, uetljanje ogrlice, rasute narukvice i prstenje...neredu, čini mi se, nema kraja. E pa, ako ste i vi poput mene, sledeći projekat može biti pravo rešenje!

Malo sam istraživala i naišla na jedan simpatičan blog, na kojem sam pronašla detaljno uputstvo za jednostavan, efektan i ukrasno privlačan organizator nakita. O čemu se radi? Pa, u pitanju je jednostavan projekat u kojem ćete koristiti parče šperploče - veličina zaisi od količine nakita kojim raspolažete; šatorsko platno ili neki sličan čvršći materijal; prigodne trake i dugmad/ručke za fioke. Finalan proizvod je više nego odličan, a detalje pogledajte ovde.

Isti blog dao je još jednu sličnu ideju - devojka je za istu namenu iskoristila jednostavan ram za slike! Kako to sve izgleda, pogledajte ovde.

Ovi projekti mi se dopadaju jer, pored očigledne upotrebne vrednosti, mogu imati i dozu umetničke, u zavisnosti od naše mašte i umeća. Veliko hvala Thriftyandchicdecor-u na predlozima i inspiraciji!


Нема коментара :

 
Images by Freepik