24 март 2010

U susret Uskrsu

Obožavam Uskrs! Nema boljeg vremena od tog, da na videlo izađu sva naša znanja i umeća u šaranju i ukrašavanju jaja, dekoraciji stola i doma i tome slično. Zato sam se ovih dana uposlila, kako bih pronašla najrazličitije predloge za ulepšavanje ovog najsrećnijeg praznika.


Na sajtu Dabbled.org naišla sam na fantastičan tekst (uz priložene slike i linkove ka uputstvima) sa dvanaest različitih načina za bojenje jaja! Divota jedna!


Na sajtu Country Living-a postoji inspirativan tekst sa osamnaest različitih načina ukrašavanja jaja i dekoracije korpe stola, i dr. Neka Vam posluži kao primer onoga što možete i Vi same uraditi u svom domu.


Na sajtu Thisfullhouse su bili tako ljubazni da nam preporuče zanimljiv projekat - pravljenje slatkih životinjica od tvrdo kuvanih jaja - projekti su originalno predstavljeni u magazinu The Family Fun. Ovde možete saznati kako da napravite ovčice, prasiće, kravice, mišiće, golubice...kojima možete fantastično ukrasiti sto. Deca će naročito uživati!


Sajt Allrecipes.com nudi različite načine ukrašavanja i igranja sa jajima, pa tako možete saznati kako da napravite disko ili svemirsko jaje, novinarsko jaje, tačkasto ili zvezdasto i još mnogo toga.


Sajt Celebrations.com takođe nudi sijaset različitih predloga među kojima, između ostalog, možete saznati i kako da napravite mramorna jaja, jaja ukrašena mozaikom dekupaž tehnikom, ušećerena jaja i drugo. Uglavnom, dvadesetak različitih predloga nama za inspiraciju.



Нема коментара :

 
Images by Freepik