30 март 2010

Uskršnje dekoracije

Uskrs nije potpun bez nezaobilaznih šarenih jaja, bogate trpeze i veselo urađene dekoracije i ukrašenog stola. Pride još i dečija graja i osećaj je potpun. Svemu tome u prilog...

Na sajtu fantastične i nezobilazne Marte Stjuart čekaju Vas četiri različita predloga za inspiraciju dekoracije stola - od žute i plave, preko plave i braon pa sve do veselih pastelnih i onih malo jačih boja. Eksplozija nijansi koje prijaju očima. Marta je u većini slučajeva, meni broj jedan za sve.

Sajt Dgreetings, pored velikog broja različitih ideja i inspirativnih projekata i predloga, ima i interesantan tekst, kako se Uskrs proslavlja i koji način ukrašava širom sveta. Od predloga, na raspolaganju su različiti načini za bojenje i ukrašavanje jaja, za pravljenje i dekoraciju ukrasnih uskršnjih korpi, pravljenje uskršnjih figurica i kapa; tu su i raznovrsni slatko - slani recepti i još dosta toga.

Na Youtube-u se nalazi mnogo klipova sa uputstvima za šaranje i bojenje. Od nekih osnovnih saveta za bojenje, preko saveta za bojenje uz pomoć prehrambene boje, pa sve do ''klikeraških'' jaja, pronaći ćete tamo.

Zabavite se i uživajte u predloženim sajtovima i klipovima i pripremite se za Petak - ja ga ne mogu dočekati, koliko sam ideja nakupila! A nakon Uskrsa, očekujem i fotografije vaših rukotvorina; svoje ću postaviti takođe.1 коментар :

Akshay је рекао...

Father's Day is celebrated for a special person of the family - father. All the sun and daughter are express love feeling with their dad and make a day extremely special. If you want to celebrate happyFathersDaymessages this Father Day with your father, then you need to some Beautiful Fathers Day Images, Fathers day Wallpapers, and Fathers Day GIF. Here we collect best Fathers Day Quotes Images for you. Father's Day is celebrated in all over the world on the different days.

 
Images by Freepik